2. juli, mod Tuamotu

2. juli 2013 | By | 2 Comments
Lady Emily har her til morgen (dansk tid) den 2. juli påbegyndt rejsen fra Marquesas Øerne til det næste mål: Tuamotu Øerne, der ligger sydvest herfor. På kortet kan man se hvor øerne ligger i forhold til Marquesas og Tahiti. Sejladsen forventes at vare 4 dage. Alt vel ombord.

Filed in: Sejltur 2012-13

About the Author (Author Profile)

Comments (2)

 1. Claes Aller

  Ship Ohoy Lady Emily!

  Jeg håber at i havde en herlig krydsning med masser af “nye” fisketyper til fryseren og mavserne.
  Her i Europa suser de rundt på cykler for at fejre sommeren’s komme!
  I Frankrig kører de Tour de France, årgang 100, med alt hvad dertil hører. Der spilles ved boderne, på TV, via nettet og på forskellige skumle værtshuse. Der spilles i baghaverne, henover hække og bag nedrullede gardiner. Der spilles i skoven, på marken og på havet. Der spilles i badet, på toilettet også det offentlige. De prøver allesammen at gætte hvem som kommer først over stregen i Paris. De kan godt spare sig!
  Hvis i kan holde på en hemlighed? Det satser jeg på! Jeg ved hvem som vinder!!!
  Det er næsten umuligt for de store cykelhold at få økonomien til at hænge sammen. De bruger jo formuer til at bestikke de mange forskellige doping instanser og kontrollanter.
  Derfor er de nemme at bestikke selv, både ryttere og hold ejere. Så i år har jeg rottet mig sammen med en meget, meget, meget rig arabisk Prins som deler den samme humor som jeg. Årgang 100 skal blive et af de helt store…
  Det bliver mig som vinder i Paris!!!
  Vi har bestukket samtlige af de store hold og ryttere med så mange milliarder at de ingen betænknings tid behøvede. Derefter fik vi lavet masker af alle de store ryttere’s ansigter, som passer mig.
  Så på sidste dagen i Paris, hvor alt er afgjort og det er ren parade kørsel, er det mig under vinder masken. Den sande vinder får et par ekstra milliarder, som stopper de sidste protester og snak om sit livs største chance. Så smutter de til Hawai i privat jet med et stort smil om munden og familien ved deres side.
  100 meter fra målstregen flår jeg så masken af og skråler: “Der er et yndigt land…!”
  Sikke en forvirring og mistænksomhed det vil starte når hold ejeren og mine hold kammerater hårdnakket påstår at det var mig hele tiden, med maske på.
  Knus og god vind!!!
  Piratspotter Båt
  PS: Sumo piraterne’s fiskeliner blev viklet omkring skrueakslen, hvorfor de løb tør for proviant og nu driver rundt et eller andet sted på Stillehavet og afventer hjælp fra deres venner i Japan.
  Så ingen fare på færde denne gang.

 2. Svend Pedersen

  Jeg har med stor fornøjelse fulgt jeres hjemmeside i lang tid og da jeg har været af sted på langturssejlads nogle gange kan jeg ikke lade være at sige at det er helt fantastisk at i tager sådan en langtur – det er sådan man lever livet.
  Jeg var i øvrigt i 2002 på Salomon Øerne for at være med til at sejle en båd over øerne ud for spidsen af New Guenea og derfra til Cairns i Australien. På den tur besøgte vi 4 øer ved New Guenea + 28 dage på Salomon og det er helt fantastisk fordi de lever ligesom for 100 år siden.
  Nu kender jeg ikke jeres sejlplaner men disse områder kan jeg varmt anbefale og ikke midst for dykkere da der ligger rigtig meget fra slutningen af 2. verdenskrig + flotte koralrev og koralfisk.
  Nu vil jeg slutte for denne gang og ønske jer alle en fortsat rigtig god og spændende tur

  Hilsen
  Svend Pedersen
  Odense NV

Leave a Reply

Trackback URL | RSS Feed for This Entry